Hjem tilbehør

Kjøp en bil som ikke trenger mye vedlikehold

0

Det sier seg kanskje selv, men om du kjøper noe som tåler en støyt og som ikke hele tiden må ordnes på eller ha deler erstattet, sparer deg penger. Dessverre er det ofte slik at mange foretrekker å kjøpe noe som kanskje ser fint ut, men som ikke tåler mye og som er dyrt å reparere. Spesielt når det kommer til bil, og spesielt de av oss som kanskje ikke har så mye peiling når det kommer til bil. Men desto bedre bil du kjøper, desto mer kommer servicen til å koste. Dog er det verdt å nevne at dyrere biler tåler mye mer, og er laget i material og av kvalitet som er designet for å holde i flere år, og som dermed sparer deg penger. En ny bil koster naturligvis mer penger, men det er jo derfor Primebanks.org eksisterer, for å gi deg lån, slik at du både kan oppfylle dine drømmer og spare penger med en ny bil.

Invester i dyrere for å spare penger

Ved å kjøpe en ny bil, som har lavere avgifter og moms, og som er mer energismart i sitt forbruk sparer du faktisk penger. Vil du ha lån så kan du blant annet få et slikt tilbud: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr. Avhengig på hva slags bil du vil ha forandres summene, men bare årlig sparer du mye penger på CO2-avgiften, i tillegg til at nyere biler tåler mer, og dermed at du må erstatte deler mye mer sjeldent enn om du har en gammel bil.

I tillegg er det jo noe med det å ha en helt ny bil som er veldig sjarmerende og som gir deg bedre selvtillit og kommer til å gjøre at det er verdt pengene!

Slik skaper du kule soverom til ungdommen i huset

Previous article

Originalt blekk koster mer enn det smaker

Next article

You may also like