Hjem tilbehør

Kule kjøkkenmaskiner og annet til kjøkkenet

0

Vi bruker mye tid på kjøkkenet, og det finnes mange spennende kjøkkenmaskiner og andre duppeditter som passer inn i et moderne kjøkken. Det finnes til og med en god del maskiner som kan styres med en app.

Uansett om kjøkkenet ditt er preget av eksklusiv eleganse eller en rustikk landlig stil, det skal ikke være noe problem å finne noe som matcher din stil. Noen skikkelig pene kjøkkenmaskiner kan til og med gjøre kjøkkenet ditt enda flottere.

De ikoniske og stilrene kjøkkenmaskinene

En av de aller meste kjente serien med utstyr til kjøkkenet, er KitchenAid. Denne merkevaren er mest kjent for den stilrene kjøkkenmaskinen som finnes i en mengde ulike varianter og farger. I tillegg finnes det også andre maskiner, som vannkokere eller andre mindre kjøkkenmaskiner, fra samme leverandør

Vil du lage kaffen din med en app?

Tilkoblede maskiner på kjøkkenet har ikke tatt helt av, men det finnes både kjøleskap, komfyrer og kaffemaskiner som er tilkoblet internett. Med en tilhørende app kan du for eksempel:

  • Starte ulike programmer og følge med på utviklingen. Du kan selvfølgelig også stille inn ulik styrke på kaffen og lignende.

  • Følge med på hva som egentlig finnes i kjøleskapet. Enn så lenge er denne teknologien ikke veldig avansert, men det er da faktisk mulig å sjekke hva som står i kjøleskapet fra butikken.

En årsak til at trenden med tilkoblede enheter på kjøkkenet ikke har tatt helt av, kan være behovet for noen form for fysisk interaksjon. Det er tvilsomt hvilken nytte det egentlig gir å kunne starte stekeovnen med en app. Du må jo uansett sette inn og ta ut det du lager? Det finnes også litt risiko forbundet med dette, i USA var det for eksempel noen tilkoblede stekeovner som levde sitt eget liv. Det blir veldig spennende å følge den videre utviklingen innenfor dette området.

Kule saker til hjemmet

Previous article

Robotstøvsugere er snart klare til å helt erstatte de tradisjonelle støvsugerne

Next article

You may also like