Uncategorized

Planlegg et kult og annerledes bad med sjel

0

Det finnes mange relativt triste bad rundt om i Norge, og det gjelder ikke minst moderne bad som er bygget med enkle standardløsninger. Det er kanskje ikke så rart at mange velger hvite og grå fliser, med tanke på at badet gjerne skal passe til neste eiers smak. Samtidig er det mulig å gjøre mye med spennende baderomstilbehør, som matcher selv de enkleste lyse fliser.

Litt farge i hverdagen

Det er lurt å hente inspirasjon fra kvalitetsleverandører når det gjelder baderomstilbehør, sannsynligvis finner du noen morsomme løsninger som du ikke hadde tenkt på selv. Dessuten er det ofte slik at designmerkene tør å bruke litt mer farger, slik at du faktisk kan finne en servant eller håndklehenger som bryter med det enkle hvite og gråe.

Det er helt sikkert mange som fortsatt gruer seg for å bruke farger på badet, men dagens tilbehør til bad er noe helt annet enn syttitallets blomstrete vegger i rødt og oransje. Egentlig passer slike farger svært godt på badet, men da i en mer moderne og lun utgave.

Husk på belysningen

Belysning er også et svært viktig område innen baderoms tilbehør, men det er ofte at det blir glemt. Mange nye bad leveres med downlights, som kompletteres med en enkel belysning over servant og speil. Det finnes likevel så mye mer – hva med integrert belysning i selve servantskuffene, eller en dempet belysning under skapene? Det kan gi godt lys på natten, samtidig som du ikke slår på flombelysning fra taket.

Det er også lurt å ta en titt på stikkontaktene når elektrikeren likevel er inne i bildet. Det er mulig å montere stikkontakter inne i skuffene i servantskapet. Det kan være ekstremt praktisk hvis du for eksempel benytter hårføneren hver morgen, da ligger den klar til bruk i skuffen samtidig som badet fremstår som ryddig og rent til enhver tid.

Trenger du tips til julegave?

Previous article

Profesjonelle utleiere ønsker ikke tomme boliger

Next article

You may also like