Hjem tilbehør

Robotstøvsugere er snart klare til å helt erstatte de tradisjonelle støvsugerne

0

Robotstøvsugere er ikke noen nyhet, men det har skjedd mye utvikling siden de første modellene ble introdusert. Fra tungvinte løsninger med forskjellige dingser som satte grenser har de aller fleste robotstøvsugere nå avanserte løsninger med laser- og radarnavigasjon.

Det som sannsynligvis er enda viktigere for de fleste som vurderer en robotstøvsugere, det er at robotstøvsugere nå faktisk kan konkurrere med de tradisjonelle støvsugerne når det gjelder evne til å faktisk gjøre helt rent.

Den store fordelen med robotstøvsuger er at det blir støvsugd hver dag

Det er ikke mange som gidder å støvsuge hver dag, men med en robotstøvsuger kan du la huset bli støvsugd hver eneste dag. Det er selvfølgelig lurt å planlegge dette slik at roboten jobber når du ikke er hjemme, og tilnærmet alle robotstøvsugere kan programmeres slik at de støvsuger til bestemte tider. I tillegg til dette er det mange som dessuten kan fjernstyres med en app, så hvis du har glemt å aktivere robotstøvsugeren kan du ofte gjøre det fra bussen eller kontoret.

Effektiv støvsuging er viktigere enn mange ekstrafunksjoner

Det finnes en del interessante ekstrafunksjoner på noen robotstøvsugere, som for eksempel mulighet til å feste en mikrofiberklut på roboten. Likevel er det sannsynligvis mest en gimmick for de aller fleste, og det er viktigere å sette søkelys på selve støvsugingen.

Husk på at mange tester av robotstøvsugere gjøres med relativt teoretiske utfordringer, som for eksempel det å støvsuge opp riskorn. Hvis du for eksempel har husdyr er det viktig at du tar høyde for at robotstøvsugeren du velger også skal håndtere pels og hår. De aller fleste robotstøvsugere er bygget opp på samme måte, med en roterende børste foran. Dette systemet fungerer fint i nesten alle situasjon, men spesielt lange hår og tråder kan lette seg fast i børstene. Undersøk gjerne litt ekstra hvis du tror dette kan bli en utfordring.

Kule kjøkkenmaskiner og annet til kjøkkenet

Previous article

Enkle tips for deg som føler deg usikker på vedlikehold av bil

Next article

You may also like