Menn

Seksuelt fortvilt – velg en lommevagina

0

Er du seksuelt frustrert så er gode råd dyre. Skal du fortsette å håpe på at den rette vil dukke opp som troll av eske, eller skal du ta ansvar og gi deg selv en gave? En ting du kan ha med i senga, i sportsbaggen eller bruke med en venn?

En lommevagina er en sjømannsbrud som har fordeler du kanskje ikke har tenkt på. Selv med en liten dusj med vannbasert spray, kan du nå nytelse på en utrolig deilig måte. Lommevaginaen omkranser penisen og gyver løs på den med sine effektive roterende knapper.

Fleshlight

Fleshlight er et moteord som brukes mer og mer om dette fenomenet. En forskjell fra de du er vant med tidligere er kanskje at denne er helautomatisert til å stimulere deg ytterligere. Fleshlighten kan rotere, slikke og tømme deg på kort tid. Klarer du å motstå fristelsen.

Sjømannsbrud

Det er ikke så rart dette sexleketøyet dukket opp på 1700-tallet. Unge menn ute på havet i måneder av gangen. Hva skulle de ta seg til og hvordan skulle de få utløp for driftene. En god del homofili oppstod, men de fleste foretrakk en sjømannsbrud. Den kan du også få tilfredsstillelse fra, det er bare å tre seg på.

Lommevagina

En lommevagina er i elastisk materialer som gjør opplevelsen verdig et forsøk. Man må passe så man ikke blir avhengig, for denne masturberer bedre enn du skulle tro. Se for deg elskerinnen som gaper over eller lar deg gli inn. Smøres med glidemiddel og renses med vibratorrens.

Ikke fortvil, få utløp for frustrasjon

Det er ikke nødvendig å gå for onani når du kan få ypperlig sex med en lommevagina. Tenk at de er utformet fra pornoskuespillerne da? Helt utrolig å tenke på at man kan mestre en slik dame.

Gjør rengjøringen enklere og smidigere

Previous article

Customer-Centric Commerce: Enhancing User Experience Across Multiple WooCommerce Stores

Next article

You may also like