Hjem tilbehør

Slik skaper du kule soverom til ungdommen i huset

0

Å pusse opp barnesoverommet er en sak. Å pusse opp soverommet til ungdommen i huset slik at de fortsatt liker det er en helt annen sak. Der møter du fort på utfordringer.

Men det er fullt mulig hvis du setter fantasien i sving, og involverer ungdommen selv i prosessen. Ikke trenger det å bli kostbart heller.

Her kommer noen tips hentet fra en artikkel i Bolig Pluss.

Bruk sterke farger

Ungdommer liker ofte sterke farger. Bli enig med ungdommen selv hvilken farge de synes er kul, og bruk denne på én vegg, mens du maler de øvrige veggene i en mer nøytral farge. Primært hvit eller eggehvite. En annen løsning med sterke farger er å male hele rommet i denne fargen, og bruke tak og brede lister som brytningspunkt. Dette passer veldig godt hvis soverommet har skråtak og/eller litt større vindusflater.

Bruk tapet på én vegg

På samme måte som med en sterk farge i eksemplet over, kan du bruke en kul tapet som soverommets bruker liker, og bruke den på en av veggene.

Bruk sjablonger

Sjablonger i ulike fasonger kan virkelig sprite opp et ungdomsrom så lenge du bruker sjablonger og farger som husets ungdom liker. Du kan velge å benytte deg av disse på en liten flate av rommet for å bryte opp en ellers monoton farge.

Bruk moderne oppbevaringsløsninger

De fleste foreldre opplever at ungdomsrommet konstant flyter av ting og tang. En løsning på problemet er å sette inn oppbevaringsløsninger som ungdommen selv synes er artig. Da er det langt mer sannsynlig at de vil bruke dem også.

Sprit opp med moderne gardiner

Det fås så mye forskjellig å velge mellom når det kommer til gardiner slik at du kan skape nøyaktig den atmosfæren du selv ønsker.

Foldegardiner er en gardintype som passer godt inn på et ungdomsrom hvor det gjerne brukes en del skjermer, og hvor man derfor ønsker å stenge solen ute.

Du får kjøpt foldegardiner online om du ønsker det.

Enkle tips for deg som føler deg usikker på vedlikehold av bil

Previous article

Kjøp en bil som ikke trenger mye vedlikehold

Next article

You may also like