Hjem tilbehør

Unn deg selv det beste

0

Nå har heldigvis teknologien kommet så langt, og sengeeksperter foretar undersøkelser hele tiden på hva slags senger som er de beste, og hva du bør foretrekke. Det har gjort at det finnes et antall ulike typer av senger, hvor det tidligere fantes bare den vanlige dobbeltsengen. Noe som ikke lenger er tilfellet, da du til og med kan kjøpe en regulerbar seng, lik de man har på sykehuset. Spørsmålet blir jo da hva man bør kjøpe om man er ute etter en ny seng, og om du vil virkelig ta det overdådige og litt mer luksuriøse valget, spesielt når det kommer til stil og design, så er det bare kontinentalsengen som er alternativet for deg. Da kombinerer du det beste når det kommer til stil, praktisk bruk og størrelse. Ikke at slike type senger er nødvendigvis dyrere enn en rammemadrass for eksempel, mer at det er en type som passer til spesifikke rom mer enn andre senger.

Hva en kontinentalseng gir deg

Det første å nevne er det visuelle, men utenom det så handler det mye om komfort. Om du kjøper en kontinentalseng så får du et ekstra madrasslag, noe som gjør at du får en bedre soveopplevelse samtidig som du er mer komfortabel i sengen. Om du ønsker kan du kjøpe til en ekstra overmadrass, men det pleier ikke å være nødvendig i de fleste tilfeller. Fordi det er jo det ekstra madrasslaget som gir kontinentalsengen sin høyde, og sin distinkte stil, noe som er mye av årsaken til hvorfor den har blitt så populær i markedet.

Da det eksisterer ganske distinkte forskjeller sengene i mellom, avhengig på hvilket merke du kjøper så anbefaler vi deg å lese hos Bedre Nætter, se hva de sier om sengene de selger og om det er noe for deg. Det kan gi deg fordeler du ikke en gang visste eksisterte!

Slik skaper du kule soverom til ungdommen i huset

Previous article

Originalt blekk koster mer enn det smaker

Next article

You may also like