Hjem tilbehør

Vær kreativ med klistremerker og etiketter i hjemmet

0

Nordmenn bruker store summer og mye tid på interiør, møbler og innredning, men trangere tider gjør også at mange ser etter kreative løsninger. Det er for så vidt rimelig å ordne noen malingsstrøk, men det er også mange som får opp øynene for klistremerker, etiketter og andre annerledes løsninger.

Mange forskjellige klistremerker og etiketter

I sin aller enkleste form kan du bestille klistremerker og etiketter med enkle logoer og figurer, som du da kan benytte til å pynte opp på vegger, dører eller andre steder i hjemmet. Med smarte design kan du skape morsomme effekter basert på enten egne bilder eller andre figurer.

Det er lurt å ta en titt på mulighetene som finnes på nett, der du kan teste ut forskjellige formater og se resultatet med en gang. Det finnes også tjenester som lar deg skrive ut klistremerker og etiketter i svært store formater, eller lage plakater som kan festes på andre måter.

Selvklebende fliser og andre innovative overflatematerialer

Det er dessuten mulig å gjøre om på større flater, for eksempel ved hjelp av selvklebende fliser eller kontaktplast. Selvklebende fliser kan gi kjøkkenet en helt ny look på noen få timer, samtidig som det faktisk også finnes gulvfliser som kan festes til eksisterende gulv. Mange slike fliser kan også skjæres til med vanlig tapetkniv eller lignende, noe som gjøre jobben svært enkel.

Kontaktplast er også et spennende alternativ hvis du har planer om å gi et møbel, en vegg eller et helt rom et nytt design. Det kan være snakk om å gi en skuff ny overflate, eller så kanskje det er garderobedøren eller noe annet som du vil gi ny farge, mønster eller tekstur med kontaktplast. Det er nødvendig med litt arbeid for å skape et jevnt resultat, men samtidig er kontaktplast kanskje enklere enn å male? Derfor bør du definitivt vurdere de mange selvklebende alternativene når du pusser opp.

Customer-Centric Commerce: Enhancing User Experience Across Multiple WooCommerce Stores

Previous article

Hvilke kredittkort er de beste i Norge?

Next article

You may also like