Uncategorized

Vet du hvor aktiv du er?

0

De fleste av oss liker å tenke og tro at vi er ganske aktive. Kanskje ikke nødvendigvis med trening som sådan, men at vi holder oss i gang i løpet av dagen, og at vi forsøker å være på bena så mye som mulig. Det var noe som var lett å påstå tidligere, men vanskeligere å bevise som sådan. Det problemet har man ikke lenger da det finnes skritteller som forteller deg akkurat og nøyaktig hvor mange skritt du har tatt. Noe som også er tilgjengelig på telefonen, men en skritteller er mer praktisk, fordi du kan ha det på klokka di, som du har på deg hele tiden. Telefonen kan du kanskje legge fra deg og da blir ikke dine skritt registrert. Det anbefales jo at man går minst 10 000 skritt om dagen, og det er en viss stolthet i å nå det antallet.

Fordeler med skritteller

Men det som er med skrittellere er at de motiverer deg til å gå enda mer enn bare 10 000 skritt. Etter hvert kommer du kanskje til og med til å finne på unnskyldninger for å bevege på deg mer, bare for å oppnå et visst antall skritt. Det er en fascinerende psykologi til det på en måte, og hos Sportsbuddy.no kan du finne klokker med skrittellere. De varierer i pris, slik at man kan kjøpe klokker som også ser veldig fine ut og som man ville trodd var en vanlig klokke. Det kommer jo an på hva man vil ha så klart, men det er greit å ha forskjellige alternativ tilgjengelige. Om noe så er det enda en måte å få deg i mer aktivitet som alltid er positivt. Da vi sitter mer og mer ved en PC, så er det alltids greit å få beina i gang, og en skritteller kan hjelpe med det!

Det finnes mange alternativer å velge mellom når man vil overnatte i naturen, men det er sannsynligvis ingenting som slår det klassiske teltet. Hengekøyer har selvfølgelig sin sjarm, og det er sikkert noen som mener at bobil eller hotellrom med åpent vindu er godt nok, men samtidig finnes det telt i alle tenkelige og utenkelige varianter – ta en titt på Campstuff så vil du finne alt fra lettvekts telt for en person til store lavvoer.

Previous article

Kul genser for jul!

Next article

You may also like